Europa Conference League

Σαββόπουλος: «Με Οντουμπάτζο στα στόπερ η 11άδα του Άρη κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα πλάνα του Τόλη Τερζή για το σημερινό ματς του Άρη με τη Ντινάμο Κιέβου και την 11άδα που σκοπεύει να παρατάξει.

Την εκτίμηση ότι ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς να πειράξει το κέντρο της άμυνάς του απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου και ως εκ τούτου με τον Οντουμπάτζο κεντρικό αμυντικό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

«Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη θυμίζει Ουκρανία και ευνοεί περισσότερο την Ντιναμό. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, είναι πολύ μεγάλη η διάθεση των φίλων του Άρη να συμπαρασταθούν στην ομάδα με μεγάλη προσοχή. Θα υπάρχουν δύο παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ. Σε αγωνιστικό επίπεδο, υπάρχουν τα ζητήματα στην άμυνα με τον Μπράμπετς τραυματία και τον Εμπακατά στην Τουρκία. Τα σενάρια είναι τρία: να παίξει με Οντουμπάτζο δεξί μπακ και Ματαρίτα στο κέντρο της άμυνας, ή να παραμείνει ο πρώτος στα στόπερ και να παίξει ένας αριστερός μπακ στα δεξιά. Ενώ το τρίτο και πιο τραβηγμένο είναι να παίξει ο Μοντόγια, να μπει κατευθείαν στα βαθιά. Είναι μεγάλο ρίσκο και δε νομίζω να γίνει βέβαια. Πιο πιθανό θεωρώ το δεύτερο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θέματα υπάρχουν και... μπροστά, εκεί όπου ο Τερζής θα ξεκινήσει πιθανότατα τον Μενέντες στην μεσοεπιθετική τριπλέτα των «κίτρινων», αφού ο Κάλσον δεν είναι έτοιμος.

Ενώ μιλώντας για την 11άδα με την οποία περιμένει να παραταχθεί ο Άρης απέναντι στους Ουκρανούς απόψε, ο Σαββόπουλος επισήμανε ότι Τζουρασεκ και Ζουλ είναι σίγουροι στο 4-2-3-1 του Τερζή, με τον Νταρίντα μπροστά τους, τον Μορόν στην επίθεση και τους Φαμπιάνο- Κουέστα επίσης δεδομένους.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x